Til nye forældre

Rigtig hjertelig velkommen i Det Private Børnehus Troldhøj. Vi håber, at I og jeres barn bliver rigtig glade for at komme her i huset.

 

Åbningstiderne er mandag-torsdag kl. 6.30-16.45 (fredag 16.30).

 

Der er fire grupper i Troldhøj:

Huletroldene med de 8 yngste vuggestuebørn

Bakketroldene med de 12 ældste vuggestuebørn
Skovtroldene med de 20-27 yngste børnehavebørn
Havtroldene med de 20-25 ældste børnehavebørn
 

Jeres barns tid i Troldhøj bliver således:
Indtil den måned Jeres barn fylder 2. år og 10 måneder er I tilknyttet Bakketroldene. Derefter rykker jeres barn til Skovtroldene og er der i omkring 1½-2 år. I perioden fra 1. marts til 1. juni rykker de ældste børn i Skovtroldene op til Havtroldene. I Havtroldene er man også i 1½-2 år indtil 1. marts det år, hvor man fylder 6 år, og dermed skal i forårs SFO på den skole man skal gå på. Der er dermed en naturlig overgang fra gruppe til gruppe efter alder.

 

Når jeres barn starter i Troldhøj, får barnet en mappe, der følger med i hele tiden i Troldhøj. Mappen befinder sig i Troldhøj, indtil skolen starter og vider gives fra stue til stue. I mappen sætter personalet sammen med jeres barn bl.a. de fotos, der er blevet taget af barnet i børnehaven og skriver en kort tekst til. Vi oplever, at børnene er meget glade for mapperne og føler et stort ejerskab til den - også længe efter, at de er stoppet i Troldhøj. 

 

Hvis du vil vide, hvordan dagligdagen ser ud på de forskellige grupper, så kig under menupunktet GRUPPERNE.

 

Vigtigt

Se under punktet selvbetjening hvor du udfylder stamkort, samtykkeerklæringer, tilmelder forældrebetaling til betalingsservice og tilmelder dig til beskedservice.

 

 

 .